Diğer Yarım Yayın Günü & Saati


Mehmet Yiğit Alp'in yapımcı koltuğuna oturduğu dizinin Yönetmenliğini Veli Çelik yapacak. senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte' yazdığı dizinin ana konusunu özetleyecek olursak aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş sıcak bir mahalleyi anlatan bir dizi olarak karşımıza çıkıyor.Fragmanları dönen ve oyuncu kadrosu açıklanan Diğer Yarım dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise henüz yapılmış bir açıklama olmaması dizinin hangi gün ve tarihte yayınlanması konusunda kafada sorular bırakıyor. Diğer Yarım Yayın Günü & Saati açıklandığı an sayfamızdan takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Kaçak Gelinler Dizisi Back to Top Diğer Yarım Dizisi - Diğer Yarım izle - ATV Diğer Yarım.

Diğer Yarım dizisi fan Blog sitemizde içeriklerimizin izinsiz kopyalanması yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: canligaste@gmail.com