Diğer Yarım Dizi Müziği

20 Haziran günü 1. bölümüyle ekranlara gelecek olan Diğer Yarım dizisinin müzikleride oldukça konuşulacağa benziyor.Farklı kültürlerde büyüyen iki kız kardeşlerin hayatlarını konu alacak olan dizide ayrıca mahalle kültürüde işlenecek.Son olarak 1. bölüm fragmanında çalan şarkı karadeniz türküsü olarak karşımıza çıktı.Diğer Yarım 1. bölüm fragmanında yayınlanan Mektup Yazdım Acele Karadeniz türküsü şimdiden çok sevildi.Karadeniz Müziğinin güçlü seslerinden olan Apolas Lermi'nin seslendirdiği şarkının adı Mektuptur.Diğer Yarım dizisinde çalan şarkılar ve jenerik müzikleri sayfamızdan bulabilir ve takip edebilirsiniz.


Apolas Lermi - mektup şarkı sözleri

Mektup benden dur yar
Al koynuna geceleri
Mektup yazdım sevdama
Okusun heceleri
Getur beni aklınada
Cuma geceleri


0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Kaçak Gelinler Dizisi Back to Top Diğer Yarım Dizisi - Diğer Yarım izle - ATV Diğer Yarım.

Diğer Yarım dizisi fan Blog sitemizde içeriklerimizin izinsiz kopyalanması yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: canligaste@gmail.com