Diğer Yarım 1. Bölüm 20 Haziran izle

İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Nevra Serezli ve Gonca Sarıyıldız'ın başrolde olduğu yaz dizimiz yarın 1. bölümüyle atv ekranlarında yayınlanıyor. Yönetmenliğini Veli Çelik'in yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Gülbike Sonay Üte'nin yazdığı dizinin önceki gün tanıtım gecesinde konuşan oyuncular diziden çok umutlu olduklarını ifade ederken,eğer sıcaklığımız izleyiciye geçerse bu dizi tutar" diyerek iddialarını ortaya koydular.

Diğer Yarım dizisi 1. bölümüyle 20 haziran günü ekranlara geldikten sonra izleyemeyenler için tekrar günleri ve bölüm detayları sayfamızda yer alacaktır.Başarılı oyunculardan kurulu dizimizi ekranlarınızda canlı izlemek için yapmanız gereken 20 haziran günü ATV ekranlarını saat 20:00'da kaçırmamaktır.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Kaçak Gelinler Dizisi Back to Top Diğer Yarım Dizisi - Diğer Yarım izle - ATV Diğer Yarım.

Diğer Yarım dizisi fan Blog sitemizde içeriklerimizin izinsiz kopyalanması yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: canligaste@gmail.com