Diğer Yarım 2. Bölüm Fragmanı 27 Haziran

Atv ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelen dizimiz izleyenlerinden tam not aldı.Özellikle sosyal medyada adından çokça bahsettiren dizinin en çok vurgu yapılan noktası ise sıcacık bir mahalle dizisi olmasıydı.İşleyiş açısından izleyici sıkmaması en büyük özelliklerinden birisi oldu.2. bölümde ortak kanı ise reytinglerin daha çok artacağı konusunda düşünceler de ortaya kondu.Son olarak ise ilk bölümde Apolas Lermi'nin Mektup şarkısı diziye ayrı bir güzellik kattı diyebiliriz.Kısacası 1. bölümde gördüğümüz Güzel bi dizi olduğu, içine biraz Karadeniz havası,biraz komedi,birazda duygusallık katılarak güzel bir harman olmuş.Bunun yanında Diğer Yarım'da ,anne baba sevgisine muhtaç büyüyen ikizler olunca sıcacık bir dizi yaz aylarımızı şenlendirecek diye düşünüyoruz.

Diğer Yarım Dizisi 2. bölümüyle 27 haziran günü ATV ekranlarında olacaktır.Fragman ve detaylar en kısa zamanda sayfamıza eklenecektir.



2. BÖLÜM HAKKINDA YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Kaçak Gelinler Dizisi Back to Top Diğer Yarım Dizisi - Diğer Yarım izle - ATV Diğer Yarım.

Diğer Yarım dizisi fan Blog sitemizde içeriklerimizin izinsiz kopyalanması yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: canligaste@gmail.com