Diğer Yarım 1. Bölüm Yorumlarınız

Dizimiz uzun bekleyişin ardından 20 haziran cuma günü ekranlarımızda olmaya hazırlanıyor.Kalabalık ve tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç oyuncularada sahip olan Diğer Yarım dizisi normalde bugün başlayacaktı ama cuma gününe alınarak belkide kanal bir amaç sezmiş olabilir. Sımsıcak aile dizisi Diğer Yarımda Hayatları birbirinden farklı ikiz kız kardeşlerin öyküsünü artık her cuma saat 20:00'da ATV'de ekranlarında izleyeceğiz. Diğer Yarım dizisinin full bölümlerini ve Diğer Yarın yeni bölüm fragmanlarını digeryarimizle.blogspot.com fan sitemizden takip edebilirsiniz.

Diğer yarım dizisi sizce ilk bölüm nasıl olacak yeterli reytingi alacak mı? Aklınıza takılan soru ve görüşlerinizi bu başlık altında seviyeli bir şekilde yapabilirsiniz.Diğer Yarım dizisi 1. bölüm yorumlarınızı bekliyoruz.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Kaçak Gelinler Dizisi Back to Top Diğer Yarım Dizisi - Diğer Yarım izle - ATV Diğer Yarım.

Diğer Yarım dizisi fan Blog sitemizde içeriklerimizin izinsiz kopyalanması yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: canligaste@gmail.com