Diğer Yarım ilk yorumlarınız

Yaz aylarının gelmesiyle yeni dizi Diğer Yarım için artık gün sayıyoruz.Başrollerinde İpek Tuzcuoğlu,Orhan Kılıç ve Gonca Sarıyıldız gibi oyuncuların yanı sıra çok deneyimli bir oyuncu daha yer alıyor.O oyuncu yılların deneyimi Nevra Serezli. Öncelikle dizimiz bir yaz dizisi olduğu için genel kanı olarak ilk etapta olumsuz düşünce ile yada yaz dizi tabiriyle kısa ömürlü olarak lanse edilir.Ama bakıldığında eğer izleyicide o sıcacık aile dizisi etkisini tam olarak verebilirse Huzur Sokağından farkı yoktur diye düşünüyoruz.
Ayrıca Meryem ve Ecevit Çiftini nasıl buluyorsunuz.Bu dizide de başörtüsünü bir kaç oyuncuda göreceğiz.Örneğin Şimdiden İpek Tuzcuoğlunun yanlış başörtüsü bağladığını söyleyenler var sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz.




1 yorum:

Adsız dedi ki...
26 Mayıs 2014 14:41

Diziyi sabirsizlikla bekliyorum

Leave a Comment

Back to Home Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Kaçak Gelinler Dizisi Back to Top Diğer Yarım Dizisi - Diğer Yarım izle - ATV Diğer Yarım.

Diğer Yarım dizisi fan Blog sitemizde içeriklerimizin izinsiz kopyalanması yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: canligaste@gmail.com