Diğer Yarım Dizisi Atv'de başlıyor.

Atv bu sene diziler yönünden istediği verimi almış olacak ki bünyesinde bulunan dizilerin artık isimleri o kadar birbirine yakın ki karıştırmaya bile başladı.Atv bu yaz sezon finali yapan dizilerinin yanına yeni dizileri monte etmek için kolları sıvadı.Bu dizilerden ilki olarak göze çarpan dizi ise Diğer Yarım dizisi olarak karşımıza çıkıyor.Dizi aslında sıcacık bir konuyu işleyecek ve bu sıcacık mahalle hayatı konusu geçmişten türk filmlerinden alıntı olsada sonuçta bir risk olarak yapımcıların elinde de durabilir.Çünkü Diğer Yarım dizisi izleyiciye o denli sıcaklığı,geçmişe duyulan özlemi hissettirmediği sürece reyting alamaz diye düşünüyoruz.Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını yaptığı, Yönetmenliğini ise Veli Çelik üstlendiği bir Türk filmi tadındaki yaz dizisi Diğer Yarım yakın zaman da ATV ekranlarında başlıyor.Detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Kaçak Gelinler Dizisi Back to Top Diğer Yarım Dizisi - Diğer Yarım izle - ATV Diğer Yarım.

Diğer Yarım dizisi fan Blog sitemizde içeriklerimizin izinsiz kopyalanması yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: canligaste@gmail.com